Terasa este un moment de relaxare,

Terasele din lemn executate de Alsand Tehno ofera o noua infatisare casei sau spatiului dumneavoastra si creaza totodata un spatiu de relaxare.

Executam terase din lemn, cu finisaje de lux la comanda.
Oferim proiectare si consultanta pentru solutii personalizate.
Folosim in realizarea teraselor cele mai bune materiale, de la lemnul clasic pana la combinatii lemn-metal sau stratificat.

  • Stratificat Glulam
  • Lemn autohton ( stejar, fag, pin sau molid)
  • Lemn exotic ( mahon, iroko, teck, merbau, wenge)

                    

Foisoare de lemn

Un foisor din lemn este locul ideal unde sa iti petreci timpul daca nu ai terasa la casa sau vrei sa iti faci un colt de relaxare in gradina, reprezinta acea categorie de produse din lemn, prin intermediul careia aveti posibilitatea de orientare cat mai exacta in ceea ce priveste amenajarea exterioara a propriei gradini sau a oricarui spatiu public. Un foisor adaptat spatiului si designul gradinii dumneavoastra poate fi un loc de relaxare, pentru a servi micul dejun, masa de dupa amiaza sau gratarul de seara.
Executam cu precizie pana la cele mai mici detalii foisoare din lemn pentru curte, gradina si spatii publice, de forma unui patrat sau dreptunghi, foisoare hexagonale, octogonale sau foisoare neregulate, in functie de modelul sau necesitatea dumneavostra. In realizarea foisoarelor folosim lemnul clasic pus in opera, lemne stratificate (Glulam) sau un mix de lemn si metal pentru lucrari speciale.